» Yritys

Kokkolan monipuolisin kuntoklubi

Sports Club kuntoklubimme vastaanotto sijaitsee Chydenia kauppakeskuksen toisessa kerroksessa. Tilat on jaettu kahteen kerrokseen, yhteensä peräti 3000 m2 tilaa kuntoiluun, virkistymiseen ja viihtymiseen. Kuntosalilla voit käydä harjoittelemassa vapaasti aamusta iltaan viikon jokaisena päivänä ja haluamaasi kellonaikaan.

Kuntosalille olemme valikoineet eri laitevalmistajilta niiden parhaimpia laitteita. Ammattitaitoiset ohjaajamme laativat halutessasi henkilökohtaiset harjoitusohjelmat sekä opastavat laitteiden käytössä.

Klubillamme järjestetään monia eri ryhmäliikuntatunteja. Tuntivalikoimasta löytyy haastavampia tunteja aktiivisimmille jumppareilla ja helppotasoisia tunteja aloittelijoille mm. zumbaa, sisäpyöräilyä, pumppia, pilatesta ja steppiä. Nyt myös uutena maailmanlaajuiset, laadukkaat ja monipuoliset Les Mills-tunnit.

Kuntoklubiltamme löytyy suuret pukuhuoneet joista löydät suihkut, saunat ja infrapunasaunan. Peseytymistiloista on suora käynti kattoterassille jolla sijaitsee poreallas asiakkaidemme käyttöön.

V.I.P-tiloissamme voi järjestää kokouksia tai juhlia. Toimitamme halutessanne ruuat ja juomat sekä varaamme saunan ja kattoterassin palveluineen käyttöönne.

Kuntoklubimme yhteydessä on myös upea uusi keilahalli, jossa pääset viihtymään koko perheen kanssa. Keilahallin mahtavaan kokonaisuuteen kuuluu: Kahdeksan keilarataa, kaksi biljardipöytää ja baari A-oikeuksilla.